Wintermarkt met gratis schoenen en jassen (gaat door!)

13 december 2020

Ondanks de lockdown gaat de markt wél door, maar wel soberder. Er mogen slechts twee mensen tegelijk naar binnen. Kom dus niet allemaal om 13 uur, maar ergens tussen 13 en 15 uur, om lange wachtrijen op straat te voorkomen. 


Het aanbod bestaat vooral uit een grote voorraad schoenen en jassen, waar het Straatpastoraat tegen een kleine vergoeding de hand op heeft weten te leggen dankzij bemiddeling door het bisdom Rotterdam. Alle artikelen zijn nieuw of nauwelijks gebruikt.

Daarnaast is er voor iedereen een mooie warme sjaal beschikbaar. Breien is in de mode en dat heeft ertoe geleid dat we in de afgelopen tijd veel sjaals aangeboden hebben gekregen, onder meer door een breicollectief in Leidscheveen, de Protestantse Gemeente van Tweestromenland, de St. Jozefparochie in Wassenaar en de Ignatiusparochie (Elandstraatkerk) in Den Haag.
Er zijn op en rond Sinterklaas al heel wat sjaals uitgedeeld, maar er is nog genoeg over.

Tenslotte zijn er nog wat andere kledingstukken beschikbaar, die ons de laatste tijd zijn toegevallen.

De wintermarkt op woensdag 16 december wordt gehouden tussen 13 en 14 uur in de Lutherse Kerk. Lutherse Burgwal 9.
Vriendelijk verzoek om in verband met de coronamaatregelen niet vóór 13 uur te arriveren. Onder degenen die vanaf 13 uur aankomen, zal worden geloot wie als eersten aan de beurt komen om iets uit te zoeken. Want bij alles zal uiteraard rekening gehouden worden met de anderhalve meter regel.