In de media

Straatpastor in Geloofsgesprek

In het KRO-NCRV programma Geloofsgesprek van 3 maart 2024 presentator Michael-Dominique Magielse in gesprek met straatpastor Kitty Mul.
Lees verder

Bruisend klooster achter de duinen

Kruispunt, 4-2-2024, TV-reportage over het Stadsklooster in Den Haag. Met fragmenten Straatpastoraat die hier voor dak- en thuislozen wekelijks in de kapel een viering organiseert en daarna volgt een gezamenlijke maaltijd.
Lees verder

Interview Nico Binnendijk in AD

Interview Nico Binnendijk straatpastor en teamleider Haags Straatpastoraat over situatie daklozen in Den Haag.
Lees verder

Artikel Nico Binnendijk in Kerk in Den Haag

Interview Nico Binnendijk straatpastor en teamleider Haags Straatpastoraat over ervaringen afgelopen jaar en visie in de toekomst in Kerk in den Haag april 2023
Lees verder

Artikel Aandachtscentrum pastor Kitty Mul in Kerk in Den Haag

Pastor Kitty Mul in een artikel 40 jaar Aandachtscentrum in krant Kerk in Den Haag.
Lees verder

Interview Nico Binnendijk bij RTV Discus

Pastor Nico Binnendijk bij RTV Discus over de extra activiteiten voor de dak- en thuislozen tijdens de december feestdagen bij het Straatpastoraat.
Lees verder

Interview met Klaas Koffeman in Kerk in Den Haag

In verband met zijn aanstaande pensioen werd straatpastor Klaas Koffeman geïnterviewd door Kerk in Den Haag. Ook Trouw pikte het interview op.
Lees verder

Impressie van een vrijdagmiddag

Vrijwilligersco├Ârdinator Jolly van der Velden schreef voor het vrijwilligersbulletin van Stek een boeiende impressie over 'zomaar' een vrijdagmiddag bij het Straatpastoraat
Lees verder

Spel over David in 'Woord en Dienst'

Het blad 'Woord en Dienst', opinierend magazine voor Protestants Nederland, plaatste een artikel met het script van een verhaal over David dat bij het Straatpastoraat werd uitgespeeld.
Lees verder

Interview Klaas Koffeman bij RTV Discus

In verband met zijn naderende afscheid was Klaas Koffeman gast aan tafel bij RTV Discus
Lees verder

Straatpastoraat in de lokale media

In een tweetal lokale media werd in de afgelopen dagen aandacht besteed aan het Straatpastoraat, in de vorm van een interview met Klaas Koffeman. Zowel aan de stamtafel bij RTV Discus als in een viering van de Haagse Dominicus was hij te gast.
Lees verder

Hanneke Allewijn in Ad Rem, Klaas Koffeman op kalender Netwerk DAK

In het Kerstnummer van het remonstrantse maandblad Ad Rem verscheen een mooi artikel over Hanneke Allewijn en - onder meer - haar werk voor het Straatpastoraat. Op de kalender voor 2021 van Netwerk Dak is een interview met Klaas Koffeman opgenomen.
Lees verder