Viering Passie en Pasen op Goede Vrijdag en Paasontbijt op Paasmaandag

26 maart 2021

De viering van Passie en Pasen bij het Straatpastoraat vindt traditioneel plaats op Goede Vrijdag, dit jaar op 2 april. De start is in de Jozefkapel, waarna de viering wordt voortgezet in de prachtige kloostertuin. Als het weer daar althans aan wil meewerken!
We volgen de weg van Jezus vanaf de avond van Witte Donderdag, waarbij ook wij brood en wijn of druivensap delen, tot en met het opstandingsverhaal van de Paasmorgen. Ook dit jaar  kiezen we voor de inmiddels vertrouwde afwisseling van lezingen en het afspelen van Nederlandse songs, een beetje naar het model van The Passion. Ook een of meer liederen uit de Passion van dit jaar, die uitgezonden wordt op de avond van Witte Donderdag 1 april, zullen tot het repertoire behoren. 

Omdat we nog steeds met niet meer dan 20 mensen tegelijk in de kapel kunnen zijn, maar toch zoveel mogelijk mensen de kans willen bieden Passie en Pasen mee te vieren, houden we twee vieringen. De eerste begint om 14.00 uur, de tweede om 16.00 uur. In beide gevallen krijgen bezoekers na afloop een warme maaltijd mee. 
Helaas is het noodzakelijk dat belangstellenden vooraf een plekje reserveren. Dit kan het beste door even te bellen met Klaas Koffeman, tel. 06-55895582. 

Ook het Paasontbijt op Tweede Paasdag kan helaas niet op de gebruikelijke manier in de eetzalen gehouden worden. Maar toch willen we ieder die daar belangstelling voor heeft, graag trakteren op een heerlijk ontbijt. 
We doen dit net als op de vrijdagen via een afhaalsysteem. 
Je kunt op Tweede Paasdag tussen 10.30 en 11.15 uur terecht op het bekende adres, Westeinde 101-A. 
Van harte welkom!