Weer een stap dichter bij normaal

12 oktober 2021

Vanaf aanstaande vrijdag 15 oktober kan iedereen weer deelnemen aan een maaltijd in de eetzaal.
Voorwaarde is wel dat men zich vooraf heeft opgegeven. Wie (nog) de voorkeur geeft aan een afhaalmaaltijd, kan daar ook nog steeds voor kiezen.

In de afgelopen weken is geïnventariseerd welke keuze iedere bezoeker wil maken. Dit is wel een permanente keuze. Wie zich opgeeft voor het eten in de zaal, kan geen afhaalmaaltijd meer krijgen en omgekeerd. Op vrijdag kan dus niet meer gekozen worden, maar men kan de eigen keuze wel voor de volgende weken veranderen.
Zo hopen we het overzichtelijk te houden voor onze vrijwilligers en tegelijkertijd in het oog te houden dat de zalen niet té vol worden. 

Dit betekent dat ook de aanvangstijd van de vieringen weer verschuift naar de oorspronkelijke aanvangstijd van 17.00 uur, met toegang via het schoolplein aan het Westeinde. Wie blijft eten, kan na de viering naar de eetzaal. Wie gekozen heeft voor een afhaalmaaltijd, krijgt die direct na de viering mee.

Wie niet naar de viering komt, maar wel voorkeur heeft aangegeven voor een afhaalmaaltijd, kan die tussen 17.30 en 18.00 uur afhalen bij de keukendeur, Korte Vleerstraat 230-A.
Na de viering, ongeveer om 18.00 uur, gaan de eetzalen open voor iedereen die zich daarvoor heeft aangemeld.  

Voor wie zich nog niet voor een van beide mogelijkheden heeft ingeschreven, is er na 18.00 uur een afhaalmaaltijd beschikbaar bij de ‘poort’, aan het Westeinde 101, althans zolang de voorraad strekt.   Is er niet genoeg, dan zijn er nog vouchers voor een afhaalmaaltijd in de stad.

Dus iedereen is welkom, en voor iedereen is een maaltijd gegarandeerd!