We kunnen weer verder open!

27 januari 2022

Voor de kapelviering hoeven we niet meer met twee groepen te werken. Rekening houdend met anderhalve meter afstand, kunnen we in de kapel zelf 32 bezoekers herbergen en eventueel zijn er nog wat extra plaatsen op het balkon en op het podium.
Vanaf vrijdag is dus iedereen weer om 5 uur welkom in de Jozefkapel!

Wat de maaltijd betreft keren we terug naar de regeling zoals die vóór de lockdown was. In de eetzalen kunnen we vanwege de noodzakelijke afstand maximaal zestig mensen plek bieden. Daarnaast zijn er zestig afhaalmaaltijden beschikbaar voor mensen die liever (nog) niet binnen aan tafel eten.

Afhaalmaaltijden kunnen tussen 17.30 en 18.00 uur al opgehaald worden aan de achterkant van het gebouw, Korte Vleerstraat 230. Als er maaltijden over zijn, worden die vanaf 18 uur aan de voorkant (ingang Westeinde) uitgedeeld aan bezoekers die niet binnen willen eten of voor wie geen plaats meer is. Omdat er ook nog vouchers zijn voor afhaalmaaltijden, hoeft niemand bang te zijn een maaltijd mis te lopen.

Omdat de kern van ons werk in de ontmoeting ligt, zijn we blij dat deze mogelijkheden er weer zijn en hopen we er met velen van te genieten.