Lunchspreekuur beëindigd vanwege nieuwe coronamaatregelen

20 oktober 2020

Het lunchspreekuur heeft in de afgelopen maanden duidelijk in een behoefte voorzien. De laatste tijd waren er telkens meer dan dertig bezoekers, waarvan er maximaal 24 tegelijkertijd in de zaal konden plaatsnemen. Wegens het horeca-achtige karakter van deze activiteit, moeten we er helaas mee stoppen. Op 15 oktober hebben de bezoekers ter afsluiting een afhaallunch meegekregen, zodat niemand onverrichterzake hoefde te vertrekken. 

De vieringen en afhaalmaaltijden op vrijdag kunnen nog wel doorgang vinden. Het deelnemen aan de vieringen is in twee groepen gesplitst: de ene week mensen met een achternaam van A t/m K, de andere week L t/m Z. 


Hierboven het schema nog een keer. 
Dit betekent dat ook de gedachtenis van de overledenen, traditioneel rond 'Allerheiligen', op twee vrijdagen zal plaatsvinden, nl. 30 oktober en 6 november. Ook eenmalige bezoekers zijn welkom volgens bovenstaand schema, maar aanmelding vooraf (bij Klaas Koffeman) wordt op prijs gesteld. 

De wekelijkse uitdeling van afhaalmaaltijden op vrijdag tussen 6 en 7 uur wordt gewoon voortgezet. Op het schoolplein is een ruim eenrichtingscircuit uitgezet, waardoor er zonder problemen een rij gevormd kan worden met anderhalve meter onderlinge afstand. Om onnodige samenscholing te voorkomen, raden we iedereen overigens sterk aan om niet precies om 6 uur te komen - laat staan al eerder - maar in de loop van het uur. Een maaltijd wordt gegarandeerd.  

Zoals iedereen, hopen we dat we snel weer kunnen terugkeren naar een meer vertrouwde manier van werken, maar het lijkt erop dat we voorlopig even geduld moeten hebben.