Kerst 2021: wat nog kan en Kerstfilmpje

23 december 2021

Vanwege de lockdown moeten we de gang van zaken op de vrijdag helaas weer wat aanpassen.

Omdat we de bezoekers na de persconferentie van afgelopen zaterdag niet meer konden bereiken, gaat de Kerstviering op vrijdag 24 december gewoon door, dus om 17 uur in de Jozefkapel. Wel roepen we iedereen (opnieuw) op om zich maximaal aan de maatregelen te houden: mondkapje op en anderhalve meter afstand houden.  
In de weken daarna gaan we voor de vieringen weer op twee groepen over.
Bezoekers van wie de achternaam begint met de letters A t/m K zijn welkom op 31 december en 14 januari. Mensen met achternamen met beginletter L t/m Z kunnen op 7 en 21 januari naar de Jozefkapel komen. Voor ieders veiligheid moeten we hier helaas strak de hand aan houden, dus kom niet op de verkeerde vrijdag!
Het goede nieuws: het programma van ‘de herberg’ wordt niet beëindigd op 7 januari, maar op 21 januari. De begintijd van de vieringen blijft gewoon 17 uur.  

 

Ook voor de maaltijden zijn aanpassingen noodzakelijk. We moeten de eetzalen helaas weer een aantal weken dicht houden.
De mensen die altijd al op de lijst stonden om hun maaltijd tussen 17.30 en 18.00 uur af te halen via de achteringang aan de Korte Vleerstraat kunnen dit gewoon blijven doen.
Ook voor andere belangstellenden zijn er weer afhaalmaaltijden, maar dan via de ingang Westeinde (101-A), wekelijks tussen 18.00 en 18.30 uur.

Uiteraard hopen we voor iedereen in onze samenleving dat de regels na 21 januari weer versoepeld kunnen worden.
Voor de komende periode wensen we iedereen gezegende Kerstdagen en een mooi en goed begin van het nieuwe jaar. Licht in het duister, dat is de kern van Kerst en we hopen dat iedereen daar in zijn of haar omstandigheden iets van mag meekrijgen.

Hopelijk kan het onderstaande filmpje, dat Hanneke Allewijn bij wijze van Kerstgroet maakte, daaraan bijdragen.