Eén jaar geknipt

13 oktober 2019

Vorig najaar kwam Ruthley Beem met het aanbod om bezoekers van het Straatpastoraat gratis te knippen. We kozen ervoor om de kappers elke eerste vrijdag van de maand te laten komen, parallel aan de rustgevende sessies die al langer door de vrijwilligers van 'Reikicentrum Zijn' worden verzorgd. 
Sindsdien is het op de eerste vrijdag van de maand tussen 14.30 en 16.00 alsmaar drukker geworden en moeten Ruthley en Roos, die meestal als kappers van dienst aanwezig zijn, stevig doorknippen om alle kapsels klaar te krijgen voordat de zaal moet worden ingericht voor de maaltijd. De resultaten zijn altijd naar tevredenheid en soms zelfs verbluffend, wanneer er sprake is van een 'extreme make-over'. 

Alle reden dus om met een stukje taart bij dit jubileum stil te staan en daar ook de reiki-vrijwilligers bij te betrekken. We zijn erg blij dat we dankzij hun medewerking onze bezoekers dit maandelijkse aanbod kunnen doen. 

Overigens zullen de kappers in november en december even overslaan wegens het starten van hun eigen zaak in Rotterdam, waar we hen veel succes bij wensen. De reiki gaat in deze maanden wel gewoon door. Vanaf de eerste vrijdag van januari hopen ook de kappers weer aanwezig te zijn.