Nieuws

Vrijwilliger voor fondsenwerving gezocht

Het Straatpastoraat is op zoek naar een vrijwilliger die de jaarlijkse fondsenwerving ter hand wil nemen. De taakomschrijving vind je hier.
Lees verder

Reiki hervat, elke maand vanaf aanstaande vrijdag

Nu de coronamaatregelen voorbij zijn, komen ook de reiki-vrijwilligers weer bij het Straatpastoraat langs, elke derde vrijdag van de maand.
Lees verder

Nieuwe vacature voor straatpastor

Naast het goede nieuws van de benoeming van Nico Binnendijk tot straatpastor/teamleider, is er helaas ook een nieuwe vacature te melden. Hanneke Allewijn gaat vanwege een nieuwe functie haar werk bij het Straatpastoraat afbouwen.
Lees verder

Nico Binnendijk benoemd als opvolger Klaas Koffeman

Nico Binnendijk, op dit moment werkzaam in Rotterdam, is per 1 mei a.s. benoemd bij het Straatpastoraat Den Haag als opvolger van straatpastor/teamleider Klaas Koffeman, van wie tijdens het 20-jarig jubileumfeest op donderdag 19 mei afscheid wordt genomen.
Lees verder

Donderdag weer gratis schoenen en jassen

Het Straatpastoraat heeft opnieuw de hand weten te leggen op een voorraad nieuwe of bijna nieuwe winterjassen en schoenen. Aanstaande donderdag worden ze gratis uitgedeeld.
Lees verder

We kunnen weer verder open!

Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen we ook bij het Straatpastoraat weer een beetje terug richting het ‘oude normaal’.
Lees verder

Internationale Nieuwjaarswensen

Voor onze nieuwjaarswensen sluiten we graag aan bij het prachtige filmpje dat we ontvingen van onze partners van Meals for the Homeless!
Lees verder

Kerst 2021: wat nog kan en Kerstfilmpje

Kerst pakt ook in 2021 anders uit dan we gehoopt hadden. De lockdown heeft uiteraard ook voor het Straatpastoraat gevolgen. Maar binnen de mogelijkheden blijven we doen wat we kunnen!
Lees verder

Straatpastoraat wint Haagse Vrijwilligersprijs!

Afgelopen zaterdag werden de winnaars van de Haagse Vrijwilligersprijzen 2021 in een rechtstreekse uitzending op Den Haag TV bekendgemaakt. Het Straatpastoraat won de 1e prijs in de categorie 'organisaties'.
Lees verder

Advent en Kerst in Herberg De Toevlucht

Voor de veertiende keer wordt in de tijd van Advent en Kerst de kapel ingericht als een herberg. Ook op het plein wachten de bezoekers verrassingen, ook al zijn er vanwege de coronaregels helaas beperkingen.
Lees verder

Vacature straatpastor/teamleider

Vanwege de aanstaande pensionering van straatpastor/teamleider Klaas Koffeman in mei 2022, ontstaat er per 1 april een vacature. Lees meer in de advertentie.
Lees verder

Terugblik op najaarsactiviteiten

In de afgelopen weken heeft het Straatpastoraat verschillende en uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Hierbij een korte terugblik.
Lees verder