Nieuws

Josette Broekman volgt Hanneke Allewijn op als straatpastor

Josette Broekman is benoemd als straatpastor in de vacature die ontstaan is door het vertrek van Hanneke Allewijn.
Lees verder

Viering van Passie en Pasen

De veertigdagentijd en het project 'Levensbrood' worden aanstaande vrijdag afgesloten met de viering van Passie en Pasen, in de kapel en in de kloostertuin. Alle belangstellenden welkom! Op Tweede Paasdag is er een Paasontbijt.
Lees verder

Vacature bij Straatpastoraat voor vrijwilligerscoördinator

Vrijwilligerscoördinator Jolly van der Velden heeft aangegeven dat ze zich vanaf 1 september wil gaan richten op haar andere activiteiten. Daarom ontstaat er per 1 augustus een vacature voor 12 uur per week.
Lees verder

Noteer de datum: 19 mei - jubileum en afscheidsfeest!

Op 19 mei vieren we het 20-jarig bestaan van het Straatpastoraat met een 'Zinposium' in de middag en een groot feest 's avonds. Dan nemen we ook afscheid van straatpastor-teamleider Klaas Koffeman, die met pensioen gaat.
Lees verder

Vrijwilliger voor fondsenwerving gezocht

Het Straatpastoraat is op zoek naar een vrijwilliger die de jaarlijkse fondsenwerving ter hand wil nemen. De taakomschrijving vind je hier.
Lees verder

Reiki hervat, elke maand vanaf aanstaande vrijdag

Nu de coronamaatregelen voorbij zijn, komen ook de reiki-vrijwilligers weer bij het Straatpastoraat langs, elke derde vrijdag van de maand.
Lees verder

Nieuwe vacature voor straatpastor

Naast het goede nieuws van de benoeming van Nico Binnendijk tot straatpastor/teamleider, is er helaas ook een nieuwe vacature te melden. Hanneke Allewijn gaat vanwege een nieuwe functie haar werk bij het Straatpastoraat afbouwen.
Lees verder

Nico Binnendijk benoemd als opvolger Klaas Koffeman

Nico Binnendijk, op dit moment werkzaam in Rotterdam, is per 1 mei a.s. benoemd bij het Straatpastoraat Den Haag als opvolger van straatpastor/teamleider Klaas Koffeman, van wie tijdens het 20-jarig jubileumfeest op donderdag 19 mei afscheid wordt genomen.
Lees verder

Donderdag weer gratis schoenen en jassen

Het Straatpastoraat heeft opnieuw de hand weten te leggen op een voorraad nieuwe of bijna nieuwe winterjassen en schoenen. Aanstaande donderdag worden ze gratis uitgedeeld.
Lees verder

We kunnen weer verder open!

Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen we ook bij het Straatpastoraat weer een beetje terug richting het ‘oude normaal’.
Lees verder

Internationale Nieuwjaarswensen

Voor onze nieuwjaarswensen sluiten we graag aan bij het prachtige filmpje dat we ontvingen van onze partners van Meals for the Homeless!
Lees verder

Kerst 2021: wat nog kan en Kerstfilmpje

Kerst pakt ook in 2021 anders uit dan we gehoopt hadden. De lockdown heeft uiteraard ook voor het Straatpastoraat gevolgen. Maar binnen de mogelijkheden blijven we doen wat we kunnen!
Lees verder