Dank u, Sinterklaasje! (en Kerstman)

27 januari 2021

Dankzij de ondersteuning van veel sponsors, kunnen we onze bezoekers bij het Straatpastoraat vaak verrassen met cadeautjes 'in natura' 

In een vorig bericht noemden we al de vele donateurs van sjaals en daarnaast het bisdom Rotterdam, dat voor schoenen en jassen zorgde om uit te delen. 

In december konden we onze gasten rond Sinterklaas en Kerst ook weer uitgebreid verrassen. Albert Heijn Torenstraat zorgde voor 65 chocoladeletters, Astrid van Goor hield een facebookactie waardoor sokken en deo's konden worden uitgedeeld, de Britse school leverde prachtige 'kersttasjes' met toiletartikelen en

lekkers, waarvan de laatste exemplaren vorige week nog aan de vrouwen in het Stay Okay hotel werd afgeleverd, de Vincentiusvereniging en NLCares zorgden voor kerstbroden, het Vadercentrum leverde gratis mondkapjes en Vermolen hield vast aan de traditie om ons op Oudejaarsdag 100 oliebollen te schenken.

Daarnaast zijn er veel organisaties en individuele personen die ons financieel steunen. Zij blijven anoniem, maar mogen zeker niet ongenoemd blijven. Dankzij hun (uw?) steun en de inspanningen van leverancier André Lambooij konden we zelf weer 220 uitgebreide kerstpakketten aanschaffen en uitdelen, die met veel waardering en dankbaarheid ontvangen werden. 

Ook in de overige elf maanden van het jaar, worden giften en steun uiteraard zeer op prijs gesteld. De jaarrekening laat zien hoe belangrijk die ondersteuning voor ons werk is. Mocht u aan willen haken, dan vindt u alle noodzakelijke gegevens op de betreffende pagina.